Sider

onsdag den 19. februar 2014

Krydrede lammedeller med feta

Her er en lille hurtig opskrift på nogle gode lammefrikadeller, som går godt til aftensmad, og som også er lette at have med på madpakke med lidt grønt og en god klat mayo for eksempel.

Krydrede lammedeller
3 måltider

400g hakket lammekød
1 æg
1 løg i små tern
1 fed hvidløg i meget små tern
1 spsk blandede tørrede urter - jeg brugte santa marias krydderiblanding "urtegård"
2 tsk husk
100 feta i tern
salt og peber
smør til stegning

Alle ingredienser undtagen smør hældes i en skål og æltes grundigt med hænderne i ca 5 min. Sættes til at hvile i mindst 10 min. Smøret smeltes på en stor pande og dellerne formes til en passende størrelse og steges til de er færdige.
Serveres for eksempel med spinatmos med masser af smør i.


2 kommentarer:

  1. Uhmm - det ser lækkert ud! Hvordan laver du spinatmosen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa. Opskriften er i det her indlæg http://lchfforen.blogspot.dk/2014/02/spinatmos.html
      Laila

      Slet